4 farklı ülkeden 13 öğretmenin yer aldığı proje

'Put on Your Glasses and Look at the Past and Future'adlı eTwinning projemiz, 4 farklı ülkeden 13 öğretmenin yer aldığı bir projedir.

2022 Şubat ayında başlayıp Nisan ayında sona eren uluslararası bir projedir.

Öğrencilere geçmiş ve gelecek arasındaki meslek, teknoloji, eğitim, kültür, gelenek, müzik, spor, seyahat vb. değişimleri tanıma fırsatı vermeyi amaçlayan proje, öğrencileri İngilizce öğrenmeye motive etmek, dört temel dil becerisine yönelik farkındalıklarını artırmak, dijital yeterlilik ve teknolojik becerileri geliştirmek, geçmiş ve gelecek arasındaki değişimler hakkında farkındalık yaratmayı hedefler.

Projede her ay öğrencilerin ve öğretmenlerin ortak bir noktada buluştukları etkinlikler gerçekleştirildi.

Bu etkinliklerin sonucunda çeşitli ürünler ve çıktılar elde edildi. Proje sonunda öğrenciler gelecek ve geçmiş hakkında farkındalık elde etti, iletişim kurma ve interneti güvenli kullanma konusunda bilinçlendi, web 2.0 araçlarını amacına uygun kullanmayı öğrendi.

13-05-202213-05-2022

Yayın: 13.05.2022 - Güncelleme: 13.05.2022 16:45 - Görüntülenme: 214