Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Öğrenci Seçimi Başlıyor

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Erasmus Proje Hareketlerine Katılacak Öğrencilerin Seçimi

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu’na dahil olan okulumuzun 2023-2024 eğitim yılı içinde yurt dışı hareketliliklerine katılacak olan öğrencilerin seçimi ile ilgili duyurudur:

1. Okulumuzdan katılımcı öğrenciler lise grubundan seçilecektir.

2. Hareketlilik için belirlenen üye sayıları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir:

Hareketlilik Türü

Gidilecek Ülke

Süresi (Gün)

Katılımcı Sayısı

Kısa Süreli Öğrenci Grup Hareketliliği

Almanya

5 öğrenci

1 öğretmen

3. Katılımcı Öğrenci Seçme Yöntemi

Öğrenci hareketliliği için kriterler proje yürütme komisyonu tarafından belirlenmiş olup aşağıdaki gibidir:

ØA2 seviyesinde İngilizce konuşabiliyor  olmak

ØErasmus, e Twinning, Tübitak, Teknofest vb. projelerde yer almış olmak.

ØSene sonu başarı ortalamasının (tüm derslerin ortalaması) 70 puan ve üzerinde olması

ØDisiplin cezası almamış olmak.

ØOkul dışı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katıldığına dair belgeye sahip olmak

ØBir dönem içinde 5 günden fazla (özürlü özürsüz toplam) devamsızlık yapmamış olmak

ØDigital araç gereçleri kullanabilme becerisine sahip olmak.(web 2.0 araçları ve temel bilgisayar becerisine sahip olmak)

Yukarıdaki kriterlere sahip, başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz proje yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Yeter POLAT’a ulaşabilirler.

Son Başvuru Tarihi: 08.02.2024

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 14:36 - Görüntülenme: 415