''Think Your Future&Write Your Dreams'' adlı eTwinning Projemiz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Büşra AYDIN ve öğrencileri Türkiye- Romanya ortaklığında yürütülen ''Think Your Future&Write Your Dreams'' adlı eTwinning Projesinde yer alıyor.

Okulumuzun yer aldığı eTwinning projesi başta Web 2.0 araçları olmak üzere teknolojinin sunduğu imkanları öğrenci ve öğretmen iş birliği ile kullanmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin güncel teknolojiyi yakalama, diğer okullardaki akranları ile paylaşımda bulunma ve çalışmalarını dijital ortamda sunma hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme, bunu yaparken de yabancı dilini geliştirme ve sosyal ortamda bilgisini paylaşabilme imkanına sahip olacaktır. Projemiz bir değer yandan da öğrencilerin gelecek planlarını ifade edebilmesi, gelecekteki popüler meslekleri araştırması, kendini daha iyi tanıyabilmesi ve meslek seçimine yardımcı olmaktır. Türkiye'den 10 ve Romanya'dan 2 ortağın bulunduğu projemizde öğrencilerimizin İngilizceyi hem yazma hem de konuşma etkinlikleri sayesinde aktif bir şekilde kullanması da hedeflenmektedir.

Yayın: 14.05.2022 - Güncelleme: 14.05.2022 13:28 - Görüntülenme: 208