Ara tatilde LGS ve YKS kampı

Şehit Mehmet Demir Kız AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 8 ve 12. Sınıflara yönelik 15-19 Kasım ara tatil döneminde kamp düzenledi.

Dönem içerisinde okul sınavları, heyecan, kaygı gibi pek çok sebeple düzgün bir hazırlık yapmak zorlaşıyor. Sınavlarda başarılı olmak için sistemli bir çalışma gerekiyor. Bu süreçte bir sistem oluşturmak için hazırlığa yaz kamplarıyla başladık. Bu kamp öğrencilerimize hazırlık sürecinde bir adım önde olmalarını sağlamıştı.

Okul Müdürü Asiye Şahin Kasım ara tatilinde de sınav grubu deneyimli öğretmenler eşliğinde yoğun bir sınav hazırlık ve soru kampına giren öğrenciler,in yeni nesil sınavlara uygun deneme sınavları, soru çözümleri ara tatili en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek "Uzman sınav grubu öğretmen kadromuz eşliğinde gerçekleşen kampımızda yeni şampiyonlar çıkarmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Kamp sonrası bir değerlendirme yapan Şahin "15-19 Kasım ara tatil döneminde gerçekleştirdiğimiz soru çözüm kampına 12. Sınıf 52, 8. Sınıf 9 olmak üzere 61 öğrencimiz katıldı. Amacımız bol soru çözerek konuları pekiştirmekti. Hamdolsun bunu başardık. Kamp döneminin öğrencilerimiz açısından verimli geçtiğini düşünüyorum" diye konuştu.

23-01-2022

07-12-202107-12-202107-12-2021