GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Başarı öykülerini anlatan e-kitap

Öğrenciler işbirlikçi bir çalışma gerçekleştirerek başarılı girişimcilerin hayatlarının anlatıldığı bir e-kitap hazırladılar.

Projemiz kapsamında, öğrencilerimiz ve diğer ortak okullarımızdaki öğrenciler işbirlikçi bir çalışma gerçekleştirerek başarılı girişimcilerin hayatlarının anlatıldığı bir e-kitap hazırladılar.

Öğrencilerimiz aynı zamanda yazdıkları yerlere kendi seslerini de ekleyerek sesli bir e-kitap hazırlamış oldular. Bu çalışmamızda ise Web 2.0 araçlarından "storyjumper" uygulamasına başvurduk.

e-kitap: https://www.storyjumper.com/book/read/120222652/Successful-Entrepreneur

Bu aktivitede amacımız, öğrencilerin hayallerindeki meslekler için gereken yetenek ve becerileri belirlemelerine yardımcı olmaktır. Öğrenciler gelecekte olmak istedikleri meslekleri araştırdıktan sonra bunları seslendirerek QR kodlara dönüştürdüler. Öğrencilerimizin yabancı ortakları ise anlattıkları bu meslekleri tahmin etmeye çalıştı.

Yayın: 14.05.2022 - Güncelleme: 14.05.2022 13:15 - Görüntülenme: 204