T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kariyer Günleri'nde DOKTORLUK

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Tanıtım Günleri başladı. Prgramların ilkine Dr. Beyzanur Deniz katıldı.

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Hedef 2022 Projesi kapsamında Meslek Tanıtım Günleri başladı. Prgramların ilkine Dr. Beyzanur Deniz katıldı.

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Cemile İlhan moderatörlüğü'nde gerçekleştirilen programı 11 ve 12. sınıflar ilgiyle takip ettiler.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde intörn doktor olarak görev yapan Beyzanur Deniz, okulumuz öğrencileriyle sohbete lise hayatındaki hedefleri ve üniversiteye giriş sürecini anlatarak başladı. Deniz, öğrencilerin Tıp Fakültesinde öğrenimlerini sürdürmeyi seçtiklerinde nelerle karşı karşıya kalacaklarını, doktorluk mesleğinin ince noktalarını öğrencilerle paylaştı.

Sağlık alanında hedefleri olan öğrenciler hekimlik mesleği ile ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı buldular. Son olarak Deniz, tıp okumayı hedefleyen öğrencilere; istekli ve kararlı olmalarını, kendi işlerinin peşinden koşmaları gerektiğini, ideallerinin peşinden gitmenin ve vazgeçmemenin önemini vurguladı.

Rehber öğretmenimiz İlhan, konuşması için Dr. Deniz'e teşekkür etti.

23-01-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.01.2022 - Güncelleme: 23.01.2022 01:13 - Görüntülenme: 420
  Beğen | 6  kişi beğendi