GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ) *4. Sınıf* Kız Öğrenciler İçin Kaçırılmayacak Eğitim Fırsatı!

* Başvuru Formu:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2jUkhpxHOTIDdRtaZ27IgzHGaLMHljTR4aEiubRg-12TY1Q/viewform

️ *Sınav Tarihi:*

25 Mayıs Cumartesi Saat: 10.00

*‼️Son Başvuru Tarihi*:

17 Mayıs 2024

(Sınav Giriş Belgesi alınması gerekmektedir.)

* Sınav Yeri:*

*ŞEHİT MEHMET DEMİR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ*

Beli toplantısı düzenimiz

Kantin İhalesi

Mrt

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi kantini, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Şbt

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Erasmus Proje Hareketlerine Katılacak Öğrencilerin Seçimi

Okulumuz 2024-2028 Stratejik Planına Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.

Okul Aile Birliği Hesap Defteri

May

Şehit Mehmet Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 4006 Tübitak Bilim Fuarı 17 Mayıs 2022 Salı günü açılıyor.

Ock

Üniversiteye Hazırlık Kampımız devam ediyor. 3. Kamp'ta TYT'yi bitiriyoruz.

Ock

Okul Müdürümüz Asiye Şahin'in tüm öğretmenlerimiz adına siz velilere ve öğrencilere yarıyıl tatil mesajı var.

Ock

Öğrencilerin mesleki eğilimlerini belirlemek ve doğru tercih yapmalarına katkı sağlamak amacıyla bir envanter kullanıyoruz.  Yaygın olarak kullanılan ve geçerliği-güvenirliği yüksek güçlü bir testtir.